top of page
  • Elbjo

Påsketur, ingenting er som påååååååsketur........Påsketur kan jo være så mangt, og for oss som ikke er overbegeistret for skigåing foretar vi turen på andre måter.


Den spede begynnelse av en VillmarksgenserSom vanlig starter turen med å plassere dagens strikketøy i bilen (en hobby utelukker jo på ingen måte en annen), etterhvert kom alle de andre cachetingene også på plass, og til slutt henta vi vår "partner in crime" som skulle være med på dagens utflukt til vakre Ibestad.


Etter å ha kjørt både lenge og vel, og strikka en halv genser ankom vi endelig hovedmålet for turen vår, og for oss som bare så vidt har vært innom her tidligere ble det en riktig hyggelig velkomst!


Bilde mot Hamnvik Handelssted som ble bygget i 1794 og nå er fredet. Vakkert skue som gir oss et inntrykk av hvordan handelsstedene var før i tilden


Den er ikke ille å se på, "Gammelbanken" heller. I dag drives det vertshus her, dessverre var det ikke åpent da vi kom forbi, men jeg kan ikke tro annet enn at det må være fint å overnatte der
Glade cachere på tur mot en av dagens fangster
5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page